Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
14.10.2008 SPECIAL

Oneştiul a uitat de fotbal

Totul a început în 1988. Mecon Gheorghe Gheorghiu Dej, o echipă abia înfiinţată, promovează în Divizia C. Cu un stadion nou, Mecon spera să aibă un cuvânt de spus în fotbalul românesc. Promovată cu Steluş Roşca, Mecon îl numeşte antrenor pe Gheorghe Zaharia. Dincolo de lot, conducerea, una entuziastă, visa la clipe măreţe pentru Mecon.

     Foto 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nicolae Wilhelm, director IUGTC Oneşti, şi omul care sprijinea echipa din umbră, dar şi Nicolae Puiu, omul bun la toate, cel care se ocupa îndeaproape de echipă.

Wilhelm a construit un stadion împotriva Ceauşeştilor

Nicolae Wilhelm avea în cap să construiască un stadion pentru echipa sa. În Oneşti existau încă două arene, Energia şi CSM Borzeşti, însă acestea nu-l mulţumeau. Văzuse în Suedia un stadion micuţ care s-ar fi pretat Mecon-ului. Zis şi făcut. Cu materiale recuperabile, dar şi cu munca oamenilor din fabrică, cei care susţineau echipa, a început construcţia stadionului Mecon. Ore de muncă, uneori la lumina farurilor, noua arenă urma să aibă un gazon de o calitate deosebită, cu un drenaj excelent. Totul a mers bine până în 1989. Cineva din întreprindere, invidios pe „Neamţ”, aşa cum era poreclit Wilhelm, a făcut o plângere la cabinetul 2, cel al Elenei Ceauşescu. O echipă de control s-a deplasat la Oneşti pentru a verifica dacă Wilhelm onstruia un stadion din beton. Pus în gardă, „Neamţul” a vrut să acopere urmele. Într-o noapte, muncitorii de la IUGTC, au cărat pământ cu basculantele pentru a acoperi tribunele de beton. Când inspectorii au ajuns la Oneşti au găsit un gazon şi nioşte maluri de pământ. Sesizarea nu s-a confirmat, aşa că lucrurile puteau merge mai departe.

„Vreau în Divizia A”


Nicolae Puiu a fost omul descurcăreţ în perioada lui Ceauşescu. Trimis de multe ori la lucrări în ţările arabe, Puiu a adunat ceva bani cu care sprijinea şi echipa de fotbal. În momentul promovării în Divizia C, Puiu şi-a anunţat visul: „Vreau în Divizia A!”. „Un nebun!”, au spus unii, pentru că visul său părea unul utopic. O echipă mică, dintr-un oraş mic din Moldova, era greu să răzbească în fotbalul românesc. A venit Revoluţia şi lucrurile s-au schimbat. 1996 avea să fie un an bun pentru Mecon, devenită între timp FC Oneşti, în urma fuziuni cu CSM Borzeşti. Locul secund în Divizia C şi dreptul de a participa la barajul de promovare. Adversar, Flacăra Moreni, o echipă care ocupase un loc retrogradabil în Divizia B. La Săcele a fost un meci de infarct. 0-0 după 90 de minute şi un gol marcat în primele minute de prelungiri pentru FC Oneşti, care promova în Divizia B. O performanţă uriaşă pentru Oneşti. Nicolae Puiu era mulţumit, dar nu încântat pentru performanţă. „Vreau în Divizia A!”, a spus Puiu la câteva minute după terminarea meciului de baraj.


Promovarea în „A”


Campionatul 1997-1998 avea să-i îndeplinească visul lui Nicolae Puiu. După o luptă în doi, cu Astra Ploieşti, FC Oneşti promova în primul eşalon. Bătălia din campionat a fost una dură, cu multe acuze de ambele părţi. În cele din urmă, Astra a fost formaţia mai influentă şi a promovat direct. Oneştiul trebuia să treacă, din nou, prin purgatoriul barajului de promovare. De data aceasta la Făgăraş, adversar fiind echipa clasată pe locul secund în seria a II-a, Electroputere Craiova.

După o primă repriză albă, craiovenii deschid scorul cu 15 minute înainte de final. Oneşteanul Bârsan trimite meciul în prelungiri, pentru ca Iriza, în min. 96, să promoveze Oneştiul pentru prima dată în Divizia A. „Acum sunt fericit!”, anunţa Nicolae Puiu la finalul jocului. „Mi-am văzut visul cu ochii şi pot să mă las de fotbal”. În Oneşti a fost sărbătoare în acea zi. 5.000 de suporteri au sărbătorit pe drumul de întoarcere spre casă. La Oneşti, alţi 5.000 de oameni aveau să-i întâmpine pe cei care au reuşit promovarea.

Doi ani de Divizia A


Au urmat doi ani în primul eşalon. În primul sezon, formaţia antrenată de Toader Şteţ a reuşit un parcurs bun, evitând retrogradarea. Echipa a fost întărită cu câteva nume importante, cum ar fi portarul Adrian Blid, jucătorii Dănuţ Oprea sau Daniel Scânteie. Ei se alăturau unui nucleu deja existent cu Vasile Jercălău, Ionuţ Pîrvu, Ionel Iriza, Alin Artimon sau Giani Gorga.

Ca să pomenim doar o parte dintre fotbaliştii care au reprezentat Oneştiul în primul eşalon. În al doilea sezon, FC Oneşti a retrogradat. Fără susţinere financiară, echipa nu a putut face faţă unui fotbal dominat de scandaluri, în care „Cooperativa” alegea cine retrogradează şi cine iese campioană.FC Oneşti a dat faliment

După un sezon chinuitor în eşalonul secund, în ediţia 2000-2001, FC Oneşşti este preluat de un grup de oameni de afaceri. Prima condiţie: Nicolae Puiu să renunţe la funcţia de preşedinte. În locul său a fost numit un om din afara fotbalului, Ion Marian, personaj implicat mai mult în lupte sindicale. Urmarea? Deşi finanţată puternic, echipa nu-şi găseşe ritmul, rezultatele fiind modeste. FC Onesti s-a desfiinţat la mijlocul sezonului competiţional 2003-2004.

Atunci, rafinaria RAFO, sponsorul principal al echipei, a anunţat că nu mai poate susţine financiar clubul. Cu datorii la bugetul de stat de peste 70 de miliarde de lei, FC Oneşti a intrat pe mâna executorului judecătoresc. Prin confiscarea şi vânzarea la licitaţie a autocarului clubului, a unui apartament cu două camere, a unui autoturism Dacia 1300 şi a aparaturii electronice de birou de la sediu, statul a recuperat din creanţă doar un miliard de lei. Alte 69 de miliarde au fost trecute la capitolul pierderi, FC Oneşti lichidându-se în urma falimentului.

Ce se întâmplă acum?

Practic, Oneştiul nu mai are fotbal. Cu două formaţii în Liga a IV-a, Oneştiul este departe de zilele de glorie pe care le-a cunoscut cândva. Inter Oneşti, echipă condusă de Ionuţ Pârvu, speră la promovare în fiecare sezon. AS Oneşti, echipă nou înfiinţată se zbate în subsolul clasamentul, iar Voinţa Oneşti joacă în Liga a V-a. În campania electorală pentru alegerile locale, candidaţii la funcţia de primar au avut în programul lor şi promovarea fotbalului oneştean. Doi dintre ei au anunţat că Nicolae Puiu va fi preşedintele noului club. Campania a trecut, iar promisiunile au rămas doar la acest stadiu. Pe stadionul pe care cândva veneau Dinamo, Steaua sau Rapid joacă AS Oneşti. Proprietatea unor oameni de afaceri, terenul este închiriat acest echipe, în timp ce sediul clubului s-a transformat în pizzerie.


La pensie

  Nicolae Puiu este acum pensionar.

 

Nu vreau să o mai iau de la capăt cu fotbalul. Am o vârstă şi îmi este foarte greu. „Dacă mi se va propune să mă duc la un club la care să nu fie problema finanţării, poate aş accepta. Sincer, nu prea mai vreau să reintru în fotbal.


Tot pensionar este şi Nicolae Wilhelm, cel care a construit stadionul.


   Toader Şteţ se ocupă de centrul de copii şi juniori de la Ceahlăul.

"Este una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea de jucător şi antrenor. Am avut şansa să întâlnesc oameni de fotbal care au vrut să facă performanţă. Mă gândesc aici la Nicolae Puiu, Simion Albu, Emil Vlăduţ, Ion Marian. În acel moment, cred că FC Oneşti avea una dintre cele mai bine puse la punct baze sportive, cu patru terenuri. Păcat că în ziua de astăzi nimeni din Oneşti nu se mai gândeşte la fotbal".


  Vasile Jercălău este antrenor la FCM II Bacău.


  Adrian Blid are afaceri în Piteşti


  Ionel Iriza s-a angajat la pompieri


Dănuţ Oprea este antrenor la Dunărea Galaţi

Ionuţ Pîrvu este antrenor la Inter Oneşti, dar şi impresar

 

Cătălin Barzaghideanu

COMENTARII (46)

daca e vorba despre amintiri... poate cineva sa-si aminteasca de anii 70-80, cu cele mai frumoase echipe din Onesti, Energia si CSM ? Si superba lor rivalitate ? Va amintiti cum se umplea "Energia" la meciurile in care sclipeau Ionita, Aurica Ene (Motoreta), Petcu (Carela), Ion Gruber sau Misu "Butelie" ? Iar in partea cealalta Pandichi, Florian, Nistreanu, Viorel Popa sau Leu ? Eram copil, dar abia asteptam duminica sa merg pe Carom la handbal, iar apoi sa fug la Energia sa vad un meci de C, care de cele mai multe ori era mai bun decat meciurile de astazi de A (Liga I). Vedeti-va de treaba, FC Onesti a fost bagata adanc in Cooperativa, chiar daca a adus multa bucurie cu promovarea in A. Pacat de cele trei stadioane din Onesti si de celelalte baze sportive, lumea nu mai e atrasa de sportul curat. Banul vorbeste, iar la Onesti banul e putin pentru putini. Catalin, daca poti, fa un articol si cu fotbalul onestean din anii 70-80, vei avea succes. Are cine sa-ti povesteasca. Succes !

despre energia si c.s.m. borzesti de ce nu se vorbeste nimic,numai f.c. onesti a existat.constructorul.......

astept un semn de la tine cataline........... adresa mea de e-mail este matcogr69@yahoo.com cat alin obrisca

De razvan pe 16.04.2010 la 23:44

acuma tribunele sunt goala ...UNDE ESTE GLORIA DE ALTADATA???? UNDE SUNT OAMENII CARE VENEAU IN NUMAR MARE LA STADION SA SUSTINA ECHIPA????...UNDE ESTE FC ONESTI ??? UNDE??? LEMNARULE fa asa cum spun eu : VINDE ,PLEACA,MORI !!!.. JOS MAFIA si haideti k speram cu FCM ONESTI

De misca marius pe 24.09.2009 la 16:20

imi pare foarte rau de tot ceea ce se intampla in fotbalul bacauan sincer cred ca lipsa banilor a dus la situatia dezastruasa din ziua de azi, fiind component al echipei de juniori la f c onesti si l p s bacau eram placut impresionat de nivelul fotbalului bacauan atunci erau multe echipe care evoluau printre care fcm in div A,fc onesti si moinestiu in B ,comanestiu ,darmanestiu ,letea ,aerostar in C,sincer era un viitor pt tinerii fotbalisti dar acum lumea se mai multumeste cu un meci de cupa si ala o data pe an cu o echipa de div A ,la posibilitatile economice a judetului cred ca bacaul merita o echipa in liga 1

De bogdan pe 03.08.2009 la 12:39

bai fratilor nu mai avem unde sa ne strangem pe stadion,sa vedem o echipa mica si frumoasa,raman doar cu amintirile din pacate si nu uitati ceva cel mai mare blat a fost cel cu poli iasi 1-4...cn stie cunoaste si ca sa o dam pe fata nu mai era puiu atunci,speram sa faca parvu ceva daca sta tot meciul in teren si nu isi ia cu el gradele de ghencea...daca nu poti frate lasa pe alti sa joace.speram sa ajungem macar in liga 2 sa mai vedem ceva fotbal.

De francisc pe 04.12.2008 la 22:41

ce a fost au ramas doar amintiri..nu va mai fi niciodata o echipa de cel putin divizia B aici in onesti......ionut pirvu se chinuie degeaba....pt k primaria nul ajuta iar fara ea e f greu in ziua de azi ca sa ma poata face ceva pt orasul asta......si in plus trebuiesc cheltuieli f mari pt a avea o echipa de div B;)......

De radu pe 20.10.2008 la 15:17

apropos, Catalin domnul emil valdut mai stii ceva de el ?

De radu pe 20.10.2008 la 15:15

nu stiu daca macar unul din cei care au scris au dreptul sa-l judece pe puiu sau pe oricine altcineva. sa nu se inteleaga ca i-as lua apararea lui puiu. inteleg ca toti cei care au scris sunt onesteni, asa cum dealtfel si eu sunt. dragilor... intrati pe alte forumuri, pe mess, sau unde vreti voi si purtati discutii de genul celor de mai jos... aici se scriu comentarii referitoare la articol, cred... stiu ce a ansemnat pentru tine catalin fc onesti, asa cum a insemnat si pentru mine (e adevarat in mult mai mica masura). ar trebui sa fim cu totii mandri ca am avut o echipa in diviza a, in momentul in care trebuia sa ai minim 120.000 de locuitori ca sa-ti permiti echipa de prima liga. onestiul a facut pionieratul, a aratat ca se poate, au urmat medias, mioveni, urziceni... iar meritul (si vad ca si ponoasele) le trage puiu. eu unul mi-as dori sa mai vina odata unul ca puiu care sa faca ce vrea el, dar sa duca inca o echipa a onestiului in diviza a. FELICITARI CATALIN, inca odata, mi-am adus aminte de momente frumoase, dar trecute

De ontic pe 17.10.2008 la 19:08

pt. danutz-1.Faci afirmatii nefondate! 2.D.Munteanu era mic la acea vreme iar ceilalti si-au luat banii pt. cat au jucat (din surse sigure) 3.De ce trebuiau ajutati de Puiu? Erau cumva schilozi? 4.Cum poti judeca un om fara argumente, fara un motiv plauzibil? Aiurea in tramvai! 5.Tu esti unul dintre cei care crezi ca te-ai nascut talent dar o sa mori speranta! cred ca esti un ``fotbalist``inabil si frustrat care viseaza bani. 6. Judecati oameni cu personalitate, nobili, elevati dar la voi nu va uitati.

De DANUTZ pe 17.10.2008 la 15:01

pt. ontic - ce performanta au facut aceea? si spunemi cate meciuri pe bune au jucat? tu oricum nu ai de unde sa sti............ s au spalat multi bani atunci ...........adica ce vrei sa spui ca DANUT MUNTEANU[vaslui] nu avea valoare.......ca sa nu ti mai spun si altii...ACEEA care zici tu au facut performanta pe banii rafinariei care i dadeau pe mana lu jigodia de nandu iar el ii impartea echipelor care jucau contra onestiului sa stea capra iar performerii de care zici tu sa si ia banii. Spune mi si mie un fotbalist din onesti care a fost ajutat de aceasta jigodie. VEZI TU.....DUMNEZEU NU DOARME.....si de asta jigodia va suferii in continuare.......CA E VAI DE MAMA LUI.

De ontic pe 17.10.2008 la 08:33

pt. danutz- se dadeau bani la fotbalistii care au facut performanta nu la cei din onesti fara valoare (care se credeau mari fotbalisti) adevarat_isi merita soarta_ e linistit fara fotbal, a scapat de nemernicii care-l injura

De Magnificus pe 17.10.2008 la 00:54

Danutz a pus punctul pe i

De Ianus Paul pe 16.10.2008 la 23:43

am uitat sa mentionez ca clubul unde activez acum dispune de un sponsor important renumit in lume... acela regasindu-se in persoana tatalui meu Viorel

De Vraciu Vladut pe 16.10.2008 la 23:40

Da, asa este, are dreptate Ianus Paul.Ionut Parvu este un antrenor de valoare si dispune si de jucatori de valoare, iar de saptamana viitoare va mai achizitiona unul la fel de valoros, acesta regasindu-se in persoane mea. Sper sa pot ajuta echipa sa promoveze in acest an si sa readucem fotbalul onestean acolo unde ii este locul

De Ianus Paul pe 16.10.2008 la 23:26

avem valoare de cupa uefa

De Ianus Paul pe 16.10.2008 la 23:24

parerea mea este k primaria ar trebui sa se implice mai mult, inclusiv cu bani la echipa unde activez acuma Inter Onesti deoarece atrenorul meu este unu de valoare Ionut Parvu .. iar eu as putea conduce echipa din teren deoarece am valoare !

De DANUTZ pe 16.10.2008 la 18:31

ce tot il elogiati pe puiu nandu atata.........si a batut joc de fotbalistii din onesti, si i a umplut de bani pe cei din alte zone [SE STIU ..........nu vreau sa le spun numele ] , le au dat apartamente sau zeci de mii de dolari sau marci germane in acea perioada iar pe cei din onesti ii amana de la o zi la alta si pan la urma nu vedeau nici un ban. JIGODIA ISI MERITA SOARTA

De suporter pe 16.10.2008 la 16:42

Nu te poti cobori la nivelul meu pt. ca esti undeva mult mai jos decat mine. Sa te ridici la nivelul lui Puiu nicidecum. Apropo- mai consulta si tu un dex dacat sa-mi dai replici derizorii (butic este un magazin mic si luxos) Oricum ai scris intr-un mod servil. In mod cert esti meschin si departe de subiect.

De ek pe 16.10.2008 la 15:46

Dar cu Giani Gorga ce s-o mai fi intamplat? ...O fi prin Italia ori Spania,cine stie?...

De ert Pt Magnificus pe 16.10.2008 la 14:44

Se pare ca stii bine situatia din Onesti. Nu vrau sa tin partea nimanui, dar dupa ce a plecat Puiu a venit marele lider de sindicat Ion Marian. A avut bani multi pe mana, si daca esti din Onesti stii bine. Ce a facut? In doi ani a desfiintat clubul, impreuna cu Marcel Bujor.

De Magnificus pe 16.10.2008 la 14:28

pt suporter-->de asta tara asta unde e toate lichelele sunt luate in brate si le sunt pupate picioarele pe unde sunt ...ramai acolo in sleahta ta de comunisti iresponsabili...nu ma pot cobori la nivelul tau ar fi prea jos pentru mine si cu asta ...am incheiat

De suporter pe 16.10.2008 la 11:24

S-a dovedit ca banii lui RAFO nu au avut valoare! Dupa ce Puiu s-a retras din fotbal, clubul a falimentat cu toti banii lui RAFO (care a sponsorizat mult mai mult) Puiu ce a ajuns? In fond si la urma urmei e un pensionar, drept dovada ca a facut ceva in viata. iubitorii de fotbal, nu epavele societatii, ca tine magnificus, ii multumim personal lui Puiu. Puiu si-a ideplinit visul si a facut muti oameni fericiti.

De Magnificus pe 16.10.2008 la 00:37

Felicitari pt articol...dar Onestiul nu a ajuns in B si in A sprijinita de Puiu ci numai pe banii lui RAFO.Puiu a fost mereu o scursura drept dovada ca a ajuns ce a ajuns ...probabil buticurile si casele de pariuri din Onesti ar putea sa va spuna mai multe...Una peste alta unde finantare nu e nimic nu e

De Boby pe 15.10.2008 la 16:54

Felicitari CATALINE,te rog daca ai ceva poze cu echipa MINERUL COMANESTI poti sa le trimiti pe adresa echipei ATHLETIC COMANESTI. Cateva poze mai am si eu si vreau sa le pun pe siteul nostru! Multumesc mult.

De Boby pe 15.10.2008 la 16:49

Frumoase amintiri pt fotbal,am jucat de mai multe ori cu MINERUL COMANESTI si pot sa zic ca era ceva special sa joci pe acel stadion,totul era diferit!Pacat ca s-a ajun unde s-a ajuns.Ce care au scris articolul au utat sa aminteaca de un excelent jucator ,care a murit pt aceasta echipa, BUCUREL SILVIU (BIBANUL).Poate se gaseste ul loc si o poza si cu el in acest articol. BOBY.

De bond pe 15.10.2008 la 14:25

frumos articol , asta inseamna presa nu pitipoance goale si amante de fotbalisti

De stiinta bacau pe 15.10.2008 la 02:32

asa da subiect..... !!!

prea tare articolu asta.....felicitari

prea tare articolu asta.....felicitari

De onestean pe 14.10.2008 la 22:19

mai ales ca barzaghideanu cunoaste foarte bine fotbalul bacauan.scrie ca sunt amintiri placute .nu ce se joaca acum ,fotbal de 2 lei

De tz pe 14.10.2008 la 22:18

Ma inclin. Dl Stet e un mare om

De onestean pe 14.10.2008 la 22:17

bun articol.daca mai pot aparea asemenea amintiri nu ar fi rau.poate reamintiti ceva si de minerul comanesti si de petrolul moinesti ca si aceste echipe sunt tot de domeniul trecutului.macar sa traim din amintiri,daca din prezent nu mai putem.poate vreodata or sa revina si aceste echipe in prim plan

De pacura pe 14.10.2008 la 20:06

cataline poze de la piatra??????.........sper sa nua junga sh fcm ca fc onesti....sper:(

De Daniel pe 14.10.2008 la 19:58

Felicitari Catalin pentru acest articol!

De ionut de la bacau pe 14.10.2008 la 19:55

pe cine intereseaza?

De ovidiutzu pe 14.10.2008 la 19:35

pai vina o poarta numai primaru Emil Lemnaru .. nu face nimic pentru echipele din Onesti ...cere taxe pentru terenuri si multe altele... in loc sa sprijine fotbalul el il distruge de tot ...daca ar ajuta si primaria echipele poate si`ar reveni si in onesti fotbalul.Dar pana atunci .....

frumoase amintiri.....si frumos articolul..felicitari celui care a realizat !!! Sper sa nu ajunga si Bacaul ca Onestiul!!!

De vlad pe 14.10.2008 la 16:44

felicitari....amintiri frumoase si vremuri demult apuse

De vlad pe 14.10.2008 la 16:41

felicitari....amintiri frumoase si vremuri de mult apuse

De vlad pe 14.10.2008 la 16:28

felicitari....amintiri frumoase si vremuri de mult apuse

De BoGGy pe 14.10.2008 la 16:12

dar foarefeca lui cursaru nu o are nimeni? din meciul fcm bacau-dinamo 4-2 sez.2001-2002

De Catalin pe 14.10.2008 la 16:07

Pt lolos 1.Astra a promovat de pe primul loc, iar Onestiul la baraj cu Electroputere, de pe locul secund. 2.Poate am sa povestesc si ce fac fostii fotbalisti de atunci.

De lolos pe 14.10.2008 la 16:01

poate catalin barzaghideanu,care banuiesc ca e fostul campion al tarii la juniori cu partizanul bacau,ne povesteste si despre acea finala cu dinamo de pe fostul 23 august! si ce fac acei jucatori la ora actuala,care-a adus glorie fotbalului bacauan! ar fi interesant,pt ca multi nu cunosc asta!

De lolos pe 14.10.2008 la 15:57

daca nu ma insel cea care a promovat a fost astra ploiesti! onestiul a promovat in al doilea an,tot dupa o lupta in doi,in dauna forestei falticeni!

pacat ca judetul bacau nu mai are fotbal:(


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN SPECIAL

Scapa cine poate!

Final de luna martie extrem de agitat pentru sportul bacauan!

„Nicolas, prietenul...

Academia Fotbal Club Bacău este alături de Nicolas Gălățanu și de familia acestuia. Conducerea și antrenorii...

Februarie, termen...

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a declarat ca Bacaul ar putea gazdui un centru de excelenta daca exista trei...

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
48             1
49 2 3 4 5 6 7 8
50 9 10 11 12 13 14 15
51 16 17 18 19 20 21 22
52 23 24 25 26 27 28 29
1 30 31          

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart