Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
SPECIAL

Bacăul îşi face stadion nou

Consilierii locali au aprobat planul urbanistic zonal în care este inclus şi construcţia unui stadion nou. Amplasat în cartierul CFR, noua construcţie va avea o capacitate de 20.000 de locuri. Proiectul se va numi "Complex de sănătate şi servicii - stadion Municipal".

În afara stadionului, proiectul cuprinde construcţia unei săli de sport, teren de antrenament, pistă de atletism şi hotel.
Parcarea va avea o capacitate minimă de 2.000 de locuri şi se va situa pe 4 ha de teren. În proiect este inclusă şi construcţia unei parcări subterane. În zona destinată publicului vorfi amenajate un muzeu al trofeelor, un magazin cu vânzare de articole sportive, toalete, ascensoare pentru persoanele cu handicap, bufet, un fast-food cu 200 de locuri, o cafenea de 80 de locuri.
Pentru sportivi se vor face vestiare, o piscină pentru 30 de persoane, saună cu bazin mare, sală de încălzire, sală de forţă, cabinet medical şi două săli pentru instruire tactică.
Noul stadion va semăna cu International Stadium din Haifa. Singura diferenţă este că stadionul din Haifa, care se află în faza de construcţie, are o capacitate a tribunelor de 30.000 de locuri. Stadionul din Haifa este realizat în colaborare cu KSS London şi S. Gendler Architects, din Anglia.Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart