Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
ASC Bacau

SC Bacau – Gloria Buzau 1-0 (1-0) / A cincea la rand!

SC Bacau a reusit al cincilea succes consecutiv in partidele oficiale.

 Doua in Cupa Romaniei si trei in campionat, au propulsat echipa noastra in optimile cupei si in fruntea clasamentului ligii secunde. Partida cu Gloria Buzau a demonstrat ca SC Bacau se afla pe un drum bun. Inca din minutul 3, Adascalitei reusea sa deschida scorul dupa o faza in care mijlocasul bacauan a dejucat jocul la ofsaid a apararii buzoiene si a inscris plasat pe langa Sarbu. Prima repriza avea sa fie lipsita de ocazii de gol, insa in partea a doua acestea aveau sa fie mai multe. Mai intai Hurdubei nu gaseste lobul peste Sarbu (min. 68), pentru ca tot el sa suteze puternic in min. 68, insa portarul buzoian a respins cu dificultate. Sase minute mai tarziu, Dumitriu inscrie cu capul, dar arbitrul anuleaza golul pentru o pozitie de ofsaid la jucatorul bacauan. Oaspetii au si ei sansa lor in min. 84, reluarea lui Bobe trecand peste transversala. Finalul ii ofera lui Hurdubei inca doua oportunitati de a marca, dar tabela ramane neschimbata.

SC Bacau: Miron – Mihalachioae, Ursu, Lozneanu, Sascau (75 Burca) – Adascalitei – Sahru, Neagu (66 Hurdubei),  Punga (66 Dumitriu) – Vraciu, Ignea. Antrenor: Cristi Popovici.

Gloria Buzau: Sarbu – Chivu, Danita, C. Vlaicu (43 Ghinea),. Dino Eze (55 Burlacu) – Dedu, Bobe, Popescu, Raduca (70 Cl. Dumitrescu) – Danciu. Palimaru. Antrenor: Ion Viorel.

RAPID CFR SUCEAVA – OŢELUL GALAŢI    1-0

SC BACĂU – GLORIA BUZĂU      1-0

DUNĂREA CĂLĂRAŞI – FARUL CONSTANŢA     0-0

ACADEMICA CLINCENI – CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ     1-0

BUCOVINA POJORÂTA – ACS BERCENI     2-2

DACIA UNIREA BRĂILA – CS BALOTEŞTI (27 septembrie)

Rapid Bucuresti sta.Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart