Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
06.09.2015 VOLEI FEMININ

Teste utile pentru echipa lui Florin Grapa

Vineri și sâmbătă, deținătoarea Cupei României la volei feminin, Știința Bacău, a disputat la Izvorani două jocuri de verificare.

     Foto 1

Vineri, formația băcăuană a evoluat în compania echipei naționale a României, într-un meci disputat pe durata a patru seturi, toate adjudecate de selecționata pregătită de argentinianul Guillermo Gallardo: 25-14, 25-19, 25-14 și 25-21. În echipa României, coordonatoarea Sabina Moisa și libero-ul Mihaela Albu au fost titulare, în timp ce coordonatoarea Lorena Ciocian nu a fost folosită deloc, însă a fost oprită în lotul pentru ”europene”, la fel ca și celelalte 4 componente ale Științei Bacău: Denisa Rogojinaru, Sabina Moisa, Ioana Baciu și Mihaela Albu. ”Din păcate, se pare că Lorena Ciocian e în plus la echipa națională și nu înțeleg de ce mai este reținută acolo. În condițiile în care avem ambele ridicătoare la lot, mi-ar fi de mare ajutor să fie lăsată la echipa de club”, a declarat antrenorul principal al echipei băcăuane, Florin Grapă.

Sâmbătă, echipa băcăuană a jucat cu echipa germană NawaRo Straubing, al cărei antrenor principal este și selecționerul României, în fața căreia a pierdut cu 1:3 (-21, -19, -14, 22).

Sextetul de bază folosit de profesorul Florin Grapă în meciurile de la Izvorani a fost: Claudia Gavrilescu, Tatiana Lupu (centri), Loredana Filipaș(universal), Irina Radu, Cristina Cazacu (trăgătoare), Alexandra Pintea (coordonatoare), Nicoleta Manu – libero. Au mai jucat: Crina Bălțatu, Alexandra Badea și Iulia Matache. Nicoleta Manu este în tratative pentru a evolua în sezonul viitor la Știința Bacău.

          Miercuri, 9 septembrie, echipa de volei feminin Știința Bacău, în aceeași formulă cu care a jucat la Izvorani, va pleca în Belgia, acolo unde va participa la tradiționalul turneu internațional organizat în localitatea Frasnes-Lez-Anvaing. Echipa pregătită de profesorul Florin Grapă va juca joi (ora 21.30) cu Nancy VNVB (Franța), vineri (ora 16.00) cu VDK Gent (Belgia), sâmbătă și duminică fiind programate jocurile de clasament. La turneu mai participă echipele Paris Saint-Cloud (Franța), VC Sneek (campioana Olandei) și Dauphines Charleroi (vicecampioana Belgiei).


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN VOLEI FEMININ

Stiinta Bacau a...

Deținătoarea Cupei României la volei feminin, Știința Bacău, a câștigat tradiționalul turneu internațional...

Umpleţi sala în...

Doar câteva ore au mai rămas pînă la startul finalei Diviziei A1 la volei feminin. Ştiinţa Bacău şi Tomis...

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
40 1 2 3 4 5 6 7
41 8 9 10 11 12 13 14
42 15 16 17 18 19 20 21
43 22 23 24 25 26 27 28
44 29 30 31        

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart