Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
19.03.2015 SPECIAL

„Nicolas, prietenul meu, are nevoie de noi”

Academia Fotbal Club Bacău este alături de Nicolas Gălățanu și de familia acestuia. Conducerea și antrenorii au fost impresionati de drama prin care trece Nicolas, un fan înfocat al echipei Steaua București, diagnosticat cu ATROFIE MUSCULARĂ SPINALĂ TIP 2, și l-au desemnat pe Cristi Ciocoiu să-i facă o vizită specială.

     Foto 1 2 3 4 5 6 7

Ca de la stelist la stelist

Cristi Ciocoiu, mesagerul Academiei Fotbal Club Bacău, i-a dus în dar un echipament personalizat cu numărul 10 și cu numele prichindelului, dar și cu titlul de CAMPION, așa cum îi stă bine lui Nicolas.  Puștiul, în vârstă de 5 ani, e fan înfocat al echipei Steaua, formație la care speră să joace și el într-o zi.

„Academia Fotbal Club Bacău este alături de cei doresc să intre în familia sportului rege, dar mai ales de cei care au nevoie de noi în momente delicate. Nicolas nu e atât de norocos ca și noi, dar sunt sigur că se va face bine cu ajutorul oamenilor cu suflet care îl ajută cu diferite sume de bani pentru ca într-o zi să se poată bucura de viață, așa cum o facem noi.”, Cristi Ciocoiu – Academia Fotbal Club Bacău

După o discuție care l-a emoționat profund pe Cristi Ciocoiu, Nicolas și fostul atacant al Stelei au reușit, cu ajutorul mamei lui Nicolas, să schimbe câte va pase cu mingea cu autografele antrenorilor de la Fotbal Club Bacău.

Din acel moment s-a legat o prietenie aparte între cei doi steliști.

“Fiecare dintre noi îl poate ajuta pe prietenul meu, Nicolas. Familia lui are nevoie de noi mai mult ca oricând.”- Cristi Ciocoiu – Academia Fotbal Club Bacău.

Nicolas Gălățanu a fost diagnosticat cu ATROFIE MUSCULARĂ SPINALĂ TIP 2. Doctorii priveau cu resemnare la prichindel și i-au dat șanse minime șanse în ceea ce privește o viață normală. Părinții au făcut tot ce au putut pentru ca Nicolas să beneficieze de tratamentele specifice acestei boli de la kinetoterapie, hidroterapie la energoterapie și terapie hiperbară, dar disperarea și neputința s-au arătat mai dure ca niciodată.

Totul a început la vârsta de 8 luni atunci când familia la un simplu control de rutină și a unui vaccin pe care fiecare dintre noi îl facem în primii ani din viață, nimic rău nu avea să fie ci doar clipe de fericire și de împlinire pe care mama le resimțea.

În urma unor controale repetate și a sfaturilor pe care le-au primit soarele a început să răsară pe strada lor astfel că rugămințile părinților au primit o veste bună din Thailanda, de o la o clinică din Bangkok, unde i se poate face lui  Nicolas un transplant de celule stem. Pentru ca Nicolas să ajungă la clinică e nevoie urgent sprijinul nostru financiar.


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN SPECIAL

Scapa cine poate!

Final de luna martie extrem de agitat pentru sportul bacauan!

Februarie, termen...

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a declarat ca Bacaul ar putea gazdui un centru de excelenta daca exista trei...

Cine minte?

SAU DIN CICLUL "DE CE NU AVEM GAZON (STADION) IN BACAU"?

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
1     1 2 3 4 5
2 6 7 8 9 10 11 12
3 13 14 15 16 17 18 19
4 20 21 22 23 24 25 26
5 27 28 29 30 31    

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart