Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
04.12.2014 SPECIAL

Februarie, termen limita pentru primarie!

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a declarat ca Bacaul ar putea gazdui un centru de excelenta daca exista trei conditii care ar fi indeplinite.

     Foto 1

"Nu ar fi nicio problema ca Bacaul sa aiba un centru de excelenta pentru copii si juniori. Doar ca trebuie ca sa avem siguranta data de municipalitate ca sunt indeplinite conditii de cazare-masa, scolarizare si infrastructura, intr-un parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal", a declarat Burleanu la intalnirea cu cluburile afiliate la FRF. In partea de infrastructura se va implica si FRF, dat fiind ca exemplu baza "Lucretiu Avram".

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a subliniat ca pentru a obtine un centru de execelenta regional, Bacaul ar trebui sa se miste repede. "Ar fi vorba pana la sfarsitul lunii februarie. Pana atunci ar trebui sa avem un acord clar din partea municipalitatii in ceea ce priveste parteneriatul. Asta pentru ca, dupa ce avem acest acord, trebuie sa discutam cu parintii copiilor pentru o mutare la Bacau. E vorba, totusi, de copii din intreaga Moldova. Iar parintii trebuie sa fie informati exact despre ceea ce vor gasi copiii lor. In plus, din toamna echipele trebuie inscris in campionat".

Intre conducerea FRF si cea a primariei au existat deja doua intalniri. "M-am intalnit cu domnii Tescaru si Ababei si am avut aceste discutii, dar doar atat", a spus Burleanu. Pana in 2017 FRF intentioneaza sa deschida opt centre de execelenta in tara. In Moldova va fi un singur centru. "Avem deja la Tg. Mures si Timisoara. Este o intrecere intre judete similara cu cea care a fost atunci cand a venit vorba de regionalizare. Cine va indeplini conditiile mai repede va avea un centru de excelenta!", a mai completat presedintele FRF.

COMENTARII (1)

O sursa neoficiala informeaza pe microbistii de fotbal ca Gh.Chivorchean s-ar fi inteles deja cu "organele" competente de la P.Neamt pentru organizarea "centrului" in orasul de langa Petricica. Intalnirea de la Bacau s-a produs doar de fatada. Timpul ne va scoate adevarul la suprafata.


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN SPECIAL

Scapa cine poate!

Final de luna martie extrem de agitat pentru sportul bacauan!

„Nicolas, prietenul...

Academia Fotbal Club Bacău este alături de Nicolas Gălățanu și de familia acestuia. Conducerea și antrenorii...

Cine minte?

SAU DIN CICLUL "DE CE NU AVEM GAZON (STADION) IN BACAU"?

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
1     1 2 3 4 5
2 6 7 8 9 10 11 12
3 13 14 15 16 17 18 19
4 20 21 22 23 24 25 26
5 27 28 29 30 31    

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart