Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
13.11.2014 ASC BACAU

Udinese îşi deschide academie de fotbal în Bacău

După Atletico Madrid, un al club din campionatele tari ale Europei este interesat să-şi deschidă academiede fotbal în România. Udinese Calcio a stabilit un “cap de pod” în Bacău prin academia sa de fotbal condusă de Massimiliano Ferrigno.

     Foto 1

“Este un proiect unic în Italia”, a spus Ferrigno într-o conferin]ă de presă organizată la sediului lui Sport Club Bacău. “Proiectul a început în urmă cu un an de zile şi avem 110 cluburi afiliate şi 25.000 de copii. In primul rînd punem accentul pe educaţie, de aceea antrenorii care vor lucra se vor instrui, mai întîi, la Udine, la şcoala noastră de antrenori, asta pentru a fi siguri că lucrurile se vor dezvolta în direcţia prevăzută de noi.”. Inţelegerea se va finaliza la începutul anului viitor cînd antrenori de la centrele de copii şi juniori din Bacău vor pleca pentru un stagiu de pregătire la Udine. “La aceste cursuri pot merge antrenori şi de la alte cluburi, nu numai de la Sport Club Bacău.”, a specificat Cristi Sava, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bacău, cel care i-a adus pe cei de la Udinese în Bacău. “Timp de şase luni am ţinut legătura cu cei de la Udinese pentru a demara acest proiect aici şi iată că am reuşit”.La sfîrşitul lunii mai a anului viitor va avea loc o selecţie la Bacău, antrenori de la Udinese Academy urmînd să aleagă pe cei care vor face parte din academie. “In afară de logistică, prezenţa noastră va fi completă, şi mă refer aici la echipament şi nu numai. Un rol important îl vor avea prihologul şi nutri]ionistul. Proiectul nu este doar pentru copii şi antrenori, ci şi prentru părinţi pentru că dorim să avem o comunicare permanentă cu aceştia. Nu este o activitate comercială”, a mai spus Ferrigno.

COMENTARII (2)

Nu s-au stabilit inca aspectele dinanciare,dar nefiind o activitate comerciala banuiesc ca nu costa nimic.

Cat ii v-a costa pe parinti in eventualitatea unei selectii a copilului?


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN ASC BACAU

Cupa Romaniei / Nicio...

Aerostar - Foresta Suceava 0-1 si Metalosport Galati - SC Bacau 1-0.

SC Bacau - AFC Harman...

SC Bacau nu a reusit un rezultat pozitiv in meciul de pe teren propriu cu AFC Harman.

Gica Penoff: "Nu...

SC Bacau nu a reusit un rezultat pozitiv in a III-a etapa.

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
35             1
36 2 3 4 5 6 7 8
37 9 10 11 12 13 14 15
38 16 17 18 19 20 21 22
39 23 24 25 26 27 28 29
40 30            

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart