Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
18.07.2014 SPECIAL

Redaţi băcăuanilor fotbalul băcăuan!

Undeva prin anii 90, un antrenor adus de un Dumitru Sechelariu pus pe schimbări radicale la echipa numită pe atunci Selana Bacău a zis că la club trebuie schimbate inclusiv clanţele la uşi.

     Foto 1

“Aici totul e infestat şi trebuie dezinfectat!”. Cam în aceeaşi situaţie se află fotbalul băcăuan şi în acest moment. E clar, dacă se mai vrea ceva de la fotbal trebuie o schimbare radicală. Ori acest lucru nu se poate face dacă cei implicaţi, adică primăria Bacău, nu va face acest lucru.

Ar trebui să ne amintim şi de acest moment pentru ceea ce a însemnat, cândva, fotbalul băcăuan. Poate nu ca şi rezultate, ci privind priza la public. Poate publicul băcăuan ar trebui privit şi altfel decât ca o masă de votanţi:

Sunt doar două exemple din istoria frumoasă a fotbalului băcăuan. Din păcate, nu sunt imagini video cu performanţa  lui Dinamo Bacău din Cupa Oraşelor Târguri, sau cu driblingurile lui Demobrovschi, cu paradele lui Ghiţă, cu exemplul de dăruire a lui Costel Solomon, cu şarjele în viteză ale lui {oiman, cu rafinamentul tehnic a lui Vamanu, cu golurile lui Scânteie sau Grigoraş. Si exemplele pot continua. Din fericire, mulţi dintre cei care au făcut istorie pentru fotbalul băcăuan mai sunt printre noi. Din păcate, la fel de mulţi au trecut în lumea celor drepţi. De dragul fotbalului băcăuan, de dragul celor care au scris istorie, respectaţi băcăuanul şi fotbalul băcăuan! Puteţi reda fotbalul băcăuan, băcăuanilor! Aşa cum v-aţi lăudat în campaniile electorale. Pentru că Bacăul (acasă) redat băcăuanilor înseamnă şi fotbal!

Sâmbătă, în săptămânalul “Imparţial de Bacău” puteţi citi un articol în care cei de care depinde fotbalul băcăuan trebuie să răspundă la cinci întrebări. De asemenea, vă recomand excelentul articol scris de Dan Sion în Deşteptarea, Rupeti pisica la Sport Club Bacau!”

COMENTARII (1)

Pentru microbistii trecuti de 45 de ani fotogrfia de sus starneste nostalgii dar si amintiri dintre cele mai frumoase legate de fotbalul bacauan. Multumim bacausport ptr articol. PS. Actualii diriguitori ai fotbalului bacauan reprezinta o rusine.


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN SPECIAL

Scapa cine poate!

Final de luna martie extrem de agitat pentru sportul bacauan!

„Nicolas, prietenul...

Academia Fotbal Club Bacău este alături de Nicolas Gălățanu și de familia acestuia. Conducerea și antrenorii...

Februarie, termen...

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a declarat ca Bacaul ar putea gazdui un centru de excelenta daca exista trei...

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
14 1 2 3 4 5 6 7
15 8 9 10 11 12 13 14
16 15 16 17 18 19 20 21
17 22 23 24 25 26 27 28
18 29 30          

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart