Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
29.03.2014 SPECIAL

Burleanu, contestat la judecatorie!

Vineri, AJF Giurgiu a depus oficial o contestatie la Judecatoria Sectorului 2, demers explicat de presedintele organizatiei judetene, Viorel Leseanu, prin faptul ca la alegeri au participat si cluburile scolare, structuri de drept public care nu ar fi avut drept de vot, conform Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF).

     Foto 1

Alegerile organizate la Adunarea Generale din cadrul FRF, in urma carora Razvan Burleanu a fost investit in functia de presedinte al forului au fost contestate in justitie de Viorel Leseanu, presedintele AJF Giurgiu. Fost coleg de echipa cu Mircea Sandu la Sportul Studentesc si presedinte al asociatiei judetene din 1991,anul in care predecesorul lui Razvan Burleanu a preluat fraiele fotbalului romanesc, Viorel Leseanu precizeaza ca a contestat procedura prin care a fost ales noul sef al Federatiei, si nu castigatorul scrutinului. “M-am hotarat sa contest alegerile la FRF, dupa ce am primit la AJF hotararea Adunarii Generale din 5 martie 2014. Am primit hotararea in plic, pentru ca eu nu am participat. Nu am boicotat, nu am participat pur si simplu dintr-o problema personala. S-au incalcat prevederile statuare ale FRF. Conform statutului, nu pot fi afiliate in activitatile desfasurate de  FRF decat cluburile care au statut privat, pe cand CSS-urile si APF-urile nu aveau dreptul sa participe lavot, pentru ca au caracter public. Acum un an-doi, CEx al FRF a hotarat ca pana in 2012 sa rezolve problemele cu cluburile sportive scolare, care, conform legilor UEFA, nu au dreptul de a participa la alegeri. Nu avem probleme cu presedintele Federatieiacutale, noi am cerut sa se respecte statutul, cum si noua ni se cere la AJF-uri sa respectam regulamentele. Vreau sa vad ce raspunde legiuitorul,pentru ca e clar ca nu s-a respectat statutul. Nu am contestat castigatorul, am contestat procedura prin care a fost ales. A mai fost inca una care e de neinteles: in al doilea tur de scrutin a fost introdus in urna un numar de 173 de buletine de vot si la sfarsit au iesit 175. Acum regulamentul in situatia asta impune sa declare votul nul si sa se reia procedura”, a declarat Viorel Leseanu in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Fluier final”.


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN SPECIAL

Scapa cine poate!

Final de luna martie extrem de agitat pentru sportul bacauan!

„Nicolas, prietenul...

Academia Fotbal Club Bacău este alături de Nicolas Gălățanu și de familia acestuia. Conducerea și antrenorii...

Februarie, termen...

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a declarat ca Bacaul ar putea gazdui un centru de excelenta daca exista trei...

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
14 1 2 3 4 5 6 7
15 8 9 10 11 12 13 14
16 15 16 17 18 19 20 21
17 22 23 24 25 26 27 28
18 29 30          

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart