Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
21.10.2013 FOTBAL

FOTO - concurs / Atenţie! La stadionul “Municipal” se “lucrează”!

Il ştiţi pe Dorel? Celebrul personaj din reclamele româneşti? Omul care munceşte, e adevărat – prost, dar munceşte, asta în timp ce alţi patru colegi chibiţează?

     Foto 1

Ei bine, Dorel nu era la stadionul “Municipal” din Bacău! Asta pentru că luni, la ora 12,30, nu era nimeni pe acolo care să lase măcar impresia că munceşte! E drept, faţă de ultima noastră vizită, în urmă cu două săptămâni, s-a mai mişcat ceva. Au dispărut utilaje sau au fost mutate, s-a mai pus nişte pământ pe unde a fost pista de atletism, s-a nivelat şi s-au făcut patru guri de evacuare a apei de pe teren, probabil, parte din sistemul de drenare a gazonului. A, şi au apărut nişte marcaje. Cam atât!

Pe la ora 12,45 a apărut o maşină mică de la “Ape” din care au coborât doi omuleţi şi s-au apucat de ceva!

Intrebare concurs: “In cât timp credeţi că se vor termina lucrările la stadionul “Municipal”? Si aici nu mă refer doar la partea de gazon, ci întreg ansamblul? Adică pistă de atletism cu zece culoare, tribune acoperite, amenajări şi alte chestii promise? Premiul câştigătorului va fi un loc la masa presei la primul meci din liga 1 pe care-l va disputa echipa Bacăului pe “New Municipal”!

COMENTARII (1)

mai bine demolau stadionul si se facea unul modern. o un gazon nou si -o copertina,nu e mare lucru! petrolul,a pus stadionul la pamant si-a facut o frumusete de stadion,u cluj acelasi lucru,urmeaza craiova,se vb de timisoara! noi moldovenii ,o dam pe traditie! traditie au toate echipele..sa nu uitam ca petrolul o invingea pe liverpool,craiova a obtinut rezultate f bune in europa ani de zile,dar nu s-au cramponat pe ideea ca e stadionul pe care s-a facut istorie! marele wembley-celebru in lume,a fost demolat si construit altul! daca facem o copertina la municipal,mai stam cu acelasi stadion 100 ani,in timp ce prin alte orase,chiar se construiesc stadioane noi! la bacau nu se poate ,nu se vrea..


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN FOTBAL

VIDEO / Vulturul...

Golul a doilea marcat de Tanasa in partida Vulturul Magiresti - CSM Moinesti 3-1

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
1     1 2 3 4 5
2 6 7 8 9 10 11 12
3 13 14 15 16 17 18 19
4 20 21 22 23 24 25 26
5 27 28 29 30 31    

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart