Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
01.02.2012 AEROSTAR BACAU

UPDATE / Manchester City l-a transferat definitiv pe Pantelimon, dar Aerostar nu a văzut niciun leu

Pantelimon este pentru patru ani portarul "cetăţenilor" de la Manchester City.

     Foto 1

Patronii arabi au plătit încă din vară 3,5 milioane de euro pentru transferul fostului portar al celor de la Aerostar, lucru recunoscut de Marian Iancu la emisiunea Contraatac de pe GSP TV. "City l-a luat încă din vară, dar nu am vrut să spunem nimic, ca să nu punem presiune pe jucător. Englezii ne-au plătit banii", a spus Iancu.

Lucru acesta ar trebui să-i bucure şi pe băcăuani pentru că ar avea de primit 30% din sumă, conform clauzei de transfer din contract de la Aerostar la Poli Timişoara. Numai că lucururile, simple în contract, nu sunt atât de uşoare şi în realitate. Aerostar încearcă încă din vară să obţină procentul de la clubul timişorean, însă bănăţenii nu au cooperat. Până acum, clubul băcăuan a văzut doar 100.000 de dolari, suma cu care a fost cumpărat Pantelimon de către timişoreni. "Nu mă ocup eu de caz, dar ştiu că se vor face memorii către ligă şi către Aerostar. Până acum nu am văzut nicio hârtie de la Poli după transferul lui Pantelimon", a declarat, pentru BacauSport, preşedintele celor de la Aerostar, Valeriu Voicu.

În altă ordine de idei, Costel Pantelimon a împlinit, astăzi, 25 de ani, prilej cu care BacauSport îi transmite un sincer "la mulţi ani! şi cât mai multe meciuri în poarta "cetăţenilor" şi a naţionalei.

* 3,5 milioane de euro a plătit Manchester City

* 1.050.000 de euro ar avea de primit Aerostar

* 100.000 de dolari a fost suma cu care a fost transferat Pantilimon la Poli

Aerostar îşi cere drepturile la LPF şi FRF

"Noi am depus încâ de pe 1 februarie hârtii la FRF şi LPF pentru a se lămuri situaţia", a spus Doru Damaschin preşedintele Aerostar Bacău. "În vară când am avut o discuţie cu domnul Iancu acesta ne-a spus că este vorba doar de un împrumut, urmând ca Manchester City să activeze clauza de cumpărare până la finalul lunii ianuarie şi că discutăm atunci. Acum văd că spune că Pantelimon a fost cumpărat încă din vară. Oricum, luna ianuarie a trecut şi sper că Poli Timişoara va acţiona corect, conform actelor de transfer". Acte în care Aerostar ar urma să primească 30% din suma de transfer. Pe de altă parte, conform oficialilor clubului băcăuan, Poli Timişoara nu le-a prezentat niciun act de transfer către Manchester City, astfel că suma exactă este ştiută doar de oficialii bănăţeni. Asta chiar dacă în contractul de transfer de la Aerostar la Poli Timişoara există o clauză în care se spune că băcăuanii trebuie să fie şi ei de acord cu un eventual transfer al lui Pantelimon în calitate de coproprietari. Interesant este şi modul în care s-a efectuat acest transfer şi cum a eliberat FRF dreptul de joc al lui Pantelimon către clubul englez în condiţiile în care pe contractul de transfer către Manchester City nu a existat şi ştampila şi semnătura Aerostarului. Nu că băcăuanii s-ar fi opus unui asemenea transfer.... 

COMENTARII (1)

Îmi pare extrem de rău ptr Aerostar şi ptr oamenii care pun suflet acolo. Clubul băcăuan va rămâne cu cei 100 de mii (dolari sau euro) căci M.Iancu a fost, este şi va fi un mare parşiv. În lumea fotbalului (în mocirla noastră) se vorbeşte, tot mai deschis, că M.I. şi FC Poli Tim are datorii în valoare de 16,5 milioane de euro. 750 de salariaţi de la UTON Onesti nu au primit salariile din luna dec.2011, UTON-ul fiind proprietatea lui BkP (Iancu). Întrebare: - de la cine (de unde) să mai ia Aerostar MILIONUL ???


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN AEROSTAR BACAU

Aerostar Bacau - AFC...

Aerostar este la prima victorie in aceasta editie de campionat.

Aerostar Bacău -...

Aerostar Bacău a trecut cu emoțiile penaltyurilor în faza următoare a Cupei României.

VIDEO / Dobarceanu...

Golul a fost reusit in amicalul cu Ceahlaul II P. Neamt.

VIDEO / Gol de...

Jucatorul Aerostarului, Vasile Dobarceanu, a reusit un gol extraordinar in partida de campionat cu Petrotub Roman.

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
18     1 2 3 4 5
19 6 7 8 9 10 11 12
20 13 14 15 16 17 18 19
21 20 21 22 23 24 25 26
22 27 28 29 30 31    

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart