Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
28.12.2011 ALTE SPORTURI

"Familia sportului băcăuan"

Gala Sportului Băcăuan a adunat toţi sportivii şi cluburile din municipiu sub aceeaşi pălărie. Grandios, fastuos, frumos până la urmă, aşa cum ar trebui să arate o gală unde sunt premiaţi sportivii. Cel puţin aşa am aflat din Ziarul de Bacău şi de pe aghiută.com, locuri unde subiectul a fost dezvoltat.

     Foto 1

Asta şi pentru că organizatorii au cam avut probleme în a anunţa presa, existând site-uri şi publicaţii care nu au fost invitate la acest eveniment.

În altă ordine de idei, am aflat că Romeo Stavarache, primarul Bacăului, consideră sportul băcăuan ca o mare familie. E bine, e normal să fie aşa. Până la urmă, toţi sportivii, indiferent de clubul de provenienţă, aduc faimă Bacăului şi contribui la imaginea oraşului. E normal ca spiritul de întrecere să fie prezent doar în săli, stadioane, piste şi nu şi în afara lui. Şi totuşi, această acţiune poate fi considerată una reuşită. Chiar dacă în spatele ei s-au ascuns destule lupte care numai de "familia unită a sportului băcăuan" nu ţin.

COMENTARII (4)

Citez : "am aflat că Romeo Stavarache, primarul Bacaului, consideră sportul băcăuan ca o mare familie". Care familie domnule PRIMAR ??? Aia pe care, cu bună ştiinţă, a-ţi destrămato în ultimii doi ani ? Va-ţi băgat în SCM, va-ţi băgat în FCM cu intenţia vădită de a le pune pe chituci pentru a fabrica surogate. Nu sunt de partea lui Seche, nu-mi place tipul, dar nici nu pot suporta ca un primar trecător prin Bacău să destrame, să şteargă cu buretele o istorie de peste 60 de ani a unei echipe de fotbal. A fost o RUŞINE ce s-a întâmplat în 2010 . Pentrucă spaţiul nu-mi permite vă rog să lecturaţi în Liga2.ro "FCM Bacău se confruntă cu un viitor incert, dar şi cu fantomele trecutului". Aici se află purul adevăr (în articol). Mulţumim autorului.

Trebuie sa ne bucuram si e un lucru pozitiv faptul ca se organizeaza o astfel de gala. Ar trebui permanetizata, adica sa se desfasoare anual. Cat despre invitatii, probabil ca organizatorii nu au avut timp, evenimentele fiind extrem de precipitate inainte de gala (vezi sedintele de CL...)

" LA MULŢI ANI " tuturor sportivilor, tuturor persoanelor implicate în activitatea acestui vast domeniu (din judeţul Bacau) şi nu în ultimul rând persoanelor care "trudesc" la acest site.

Să ne bucurăm, totuşi, că se mai organizează asemenea gale. Pentru sportivi este un prilej de relaxare şi chiar de bucurie (ptr premianţi) care sigur stimulează, iar noi microbistii trăim din bucuria sportivilor, de isbânzile avute pe parcursul unui an sau într-o competiţie de amploare. Cât priveste prezenţa presei la o asemenea manifestare, prin invitaţii preferenţiale, este o lipsă de respect al organizatorilor faţă de această breaslă. Prin această atitudine organizatorul s-a descalificat.


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN ALTE SPORTURI

TENIS / Polonezul...

Polonezul Kamil Majchrzak, locul 360 în ierarhia mondială, a cîştigat “Trofeul municipiului Bacău”...

Vin francezii!

Capitala boxului românesc se mută în Bacău începând cu data de 1aprilie 2015

Medalii pentru...

în perioada 25-29 martie 2015 s-au desfășurat în Bacău Campionatele Naționate de Înot (seniori, tineret și...

Novac, de unul singur

Alexandru Novac (CSM Bacau 2010) a reusit o noua performanta personala la sulita 700g, trecand de granita celor 70 de...

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
14 1 2 3 4 5 6 7
15 8 9 10 11 12 13 14
16 15 16 17 18 19 20 21
17 22 23 24 25 26 27 28
18 29 30          

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart