Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
Alte Sporturi

Obreja nu vrea să plece cu binişorul de la FR de Box! Se va face cu forţa?

Situaţie tensionată în boxul românesc. Conflictul dintre AIBA şi Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Româe de Box, poate face victime printre sportivi.

Mai exact, Obreja a fost declarat persona non-grata de AIBA şi, pe cale de consecinţă, dacă va mai fi în fruntea boxului amator românesc, sportivii nu vor putea participa la competiţiile internaţionale organizate de AIBA. Asta include Campionatul Mondial dar şi câteva turnee de calificare la Olimpiadă.

Rudel Obreja, implicat şi în boxul profesionist, vezi gala lui Bute de la Bucureşti, nu dă semne că ar dori să cedeze. Numai că multe dintre cluburile de box afiliate la FR de Box nu vor să plătească cu preţul de a nu avea sportivi în competiţiile internaţionale. Aşa că, în această perioadă, se strâng semnături pentru o Adunare Generală Extraordinară programată pentru data de 24 septembrie, dată la care şi TAS ar putea da o sentinţă. Obiectivul? Convocarea unei alte adunări, în maxim trei luni, prin care să se ceară plecarea din funcţie a lui Rudel Obreja. Decizie care ar trebuie să ajungă la AIBA în aceeşi zi cu hotărârea TAS. Chestiune de ore care, în cazul în care va fi primită pozitiv de AIBA, ar putea permite boxerilor să participe la competiţiile de calificare la Olimpiadă.

Vezi şi alte amănunte aici!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart