Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
06.09.2011 ALTE SPORTURI

Campionatul TNT la minifotbal

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bacău va da startul stratul primei ediţii a noului campionatul de minifotbal ce se va desfăşura baza sportivă TNT.

Şi-au anunţat prezenţa 15 echipe: Baraţi, TNT, Cybernet, Red Dogs, Zimbru, Mioriţa, Copanex, Strong, Barrier, Rombet, Legendele, Andisimo, Arabesque, Dedeman şi ISU Bacău.

Campionatul se va disputa în sistem tur-retur, fiecare cu fiecare, în zilele de sâmbătă şi duminică, începând cu ora 10. În cazul în care vremea va fi potrivită arbitrii delegaţi de AJF Bacău vor conduce meciurile pe terenul sintetic de afară, iar când condiţiile meteo vor fi neprilenice toate jocurile se vor disputa pe terenurile din balon. 

Fiecare meci se va desfăşura pe durata a două reprize, de câte 25 de minute, cu o pauză între ele de 10 minute. În teren vor şase jucători: cinci de câmp şi un portar. Vor putea evolua în teren doar doi jucători care sunt legitimaţi şi în ligile a IV-a şi a V-a.

Formaţiiile înscrise în campionat vor trebui să achite o taxă de participare de 70 de lei/echipă, 20 de lei pentru legitimaţia de joc şi 10 lei pentru viza anuala. Toate vor fi achitate o singură dată.  

În afara taxelor de mai sus, la ora meciului, fiecare formaţie va plăti suma de 65 de lei în care vor intra: închirierea terenului, arbtrul, asistenţa medicală şi paza.

Participantele vor benefica de toate condiţiile de care dispune baza TNT: vestiare, duşuri, teren de încălzire, etc.

Startul campionatului se va data de 17 sau 24 septembrie. Data exactă urmând să fie stabilită la întâlnirea cu reprezentanţii tuturor echipelor. 

„E un altfel de campionat. Fiecare jucător va avea propria legitimaţie, va intra în teren doar pe baza vizitei nmedicale, iar arbitrii vor fi de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal. În plus, la fiecare meci va fi asigurată şi paza,  iar un asistent medical va fi prezent pe marginea terenului. La finalul campionatului, cele mai bune trei echipe vor fi recompensate cu premii substanţiale”, Cristi Sava-preşedinte AJF Bacău.  

Reprezentanţii tuturor echipelor sunt aşteptaţi în cursul săptămânii  (5-9 septembrie) la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal pentru a se stabili ultimele detalii şi programul competiţiei.

 


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN ALTE SPORTURI

TENIS / Polonezul...

Polonezul Kamil Majchrzak, locul 360 în ierarhia mondială, a cîştigat “Trofeul municipiului Bacău”...

Vin francezii!

Capitala boxului românesc se mută în Bacău începând cu data de 1aprilie 2015

Medalii pentru...

în perioada 25-29 martie 2015 s-au desfășurat în Bacău Campionatele Naționate de Înot (seniori, tineret și...

Novac, de unul singur

Alexandru Novac (CSM Bacau 2010) a reusit o noua performanta personala la sulita 700g, trecand de granita celor 70 de...

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
14 1 2 3 4 5 6 7
15 8 9 10 11 12 13 14
16 15 16 17 18 19 20 21
17 22 23 24 25 26 27 28
18 29 30          

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart