Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
06.05.2011 FOTBAL

VIDEO / Aerostar Bacău - FCM Bacău 0-2 (0-0) / Răzbunarea lui Doboş

Practic, a fost victoria lui Doboş. Introdus abia după pauză din cauza excesului de zel a arbitrului atacantul băcăuan a făcut diferenţa. La prima atingere a mingii, Doboş a înscris după o pasă excelentă dată de Apostol. A fost momentul care a declanşat fiesta galeriei galben - albaştrilor dar şi descătuşarea echipei lui Gheorghe Poenaru.

     Foto 1 2

Pentru că prima repriză a fost una destul de apatică, cu FCM controlând jocul dar fără faze de poartă. Gazdele s-au agăţat cu disperare de un 0-0 şi au reuşit, în bună măsură, să joace aproape perfect faza de apărare. În atac, Aerostar nu prea a contat.

Duă pauză, FCM a căutat cele trei puncte care, practic, a aduc în Liga a II-a. Pentru că, teoretic, galben - albaştrii pot pierde primul loc dacă nu obţin niciun punct în cele două meciuri pe care le mai au de jucat (cu Ceahlăul II - acasă) şi cu Cetatea Tg. Neamţ - în deplasare), în timp ce Sport Club câştigă toate jocurile şi reuşeşte să înscrie peste 20 de goluri.

Scorul final avea să fie stabilit tot de Doboş, după o acţiune personală în care l-a driblat şi pe Iacobuţă.


Nu se vedea ştampila!

Arbitrul gălăţean Mirel Arghir s-a dovedit extrem de scrupulos în ceea ce priveşte verificarea carnetelor de joc. După o analiză "atentă", gălăţeanul a descoperit nereguli la legitimaţiile lui Eudean şi Doboş, cei doi fiind înlocuiţi de Lipovanu şi Luncanu. Ce s-a întâmplat? Arghir a sesizat că ştampila FRF care se aplică pe legitimaţie pe poza jucătorului era ştearsă de pe porţiunea de fotografie. Şi atunci a cerut buletinele celor doi pentru a face o confruntare între carnet şi actul de identitate. Cum cei doi nu aveau buletinele, a fost nevoie ca maseorul celor de la FCM să tragă o fugă pentru a aduce actele de identitate care au ajuns şi la arbitru. Cât despre modul în care a fluierat, Arghir a reuşit să supere pe toată lumea luând decizii ciudate de multe ori.

Aerostar: Iacobuţă -Senteş, Ichim, Burcă, Strungariu, Măgirescu, V. Gheorghe, Dumitriu, Gucianu, Berbecie, Carp. Au mai jucat Ţupală, Sârbu şi R. Gheorghe.

FCM: Stamatin, Codreanu (89 Eudean), Lozneanu, Ursu, Lipovanu, |ntuneric, Apostu, Apostol (80 Menghia), Luncanu (52 Dobo[), Vraciu (57 Hurdubei), Boghian.


Oţelul II - PETROTUB Roman 1-3
 AEROSTAR Bacău - FCM Bacău 0-2 (VIDEO)
Ceahlăul II - CSM Paşcani 3-0
Cetatea Tg. Neamţ - LUCEAFĂRUL Mihai Eminescu 2-1
 FCM Oneşti - ASC Bacău 1-3 (VIDEO)
CS Panciu - POLI Galaţi 2-0

 CSM Focşani şi CFR Suceava au stat.

COMENTARII (1)

Arbitrul este fiul lui Nicolae Arghir care la rindul lui numai prostii facea in diviziile c si B unde a arbitrat.Vad ca fiul si-a propus sa-si depaseasca tatal,asta ptr. ca se promoveaza numai nulitati in arbitrajul romanesc!


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN FOTBAL

VIDEO / Vulturul...

Golul a doilea marcat de Tanasa in partida Vulturul Magiresti - CSM Moinesti 3-1

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
48             1
49 2 3 4 5 6 7 8
50 9 10 11 12 13 14 15
51 16 17 18 19 20 21 22
52 23 24 25 26 27 28 29
1 30 31          

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart