Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
29.09.2010 FOTBAL

Echipele din Liga a III-a încep sã se clatine

Criza financiara si-a pus amprenta serios şi în ceea ce priveşte fenomenul fotbalistic! Dacã pînã la startul campionatului echipele au forţat mîna şi s-au inscris în campionat, pe parcurs acestea se vãd nevoite sã renunţe.

     Foto 1

Prima echipã care dã semne este FC Panciu, nimeni alta decât echipa care se bãtea la promovare în Liga a II-a.

“Preşedintele executiv Florin Stoica şi antrenorul principal Sorin Haraga şi-au prezentat demisia şi au anunţat că nu se vor mai prezenta la echipă până în momentul în care nu vor fi rezolvate problemele financiare. Ieri, conducerea echipei „dintre vii“ s-a întâlnit pentru a anunţa deciziile luate. „Am decis să mă retrag de la echipă şi să-mi înaintez demisia din funcţia de preşedinte executiv al echipei de fotbal FC Panciu. Am fost preşedinte al acestei echipe fără să fiu retribuit şi, din lipsa fondurilor pentru susţinerea pe viitor a echipei şi a situaţiei existente la nivel naţional, nu mai pot continua. Am avut diverse promisiuni de la sponsori care nu au fost materializate. Totodată, am făcut eforturi alături de factorii locali de decizie, primarul Ion Petre şi deputatul Ciprian Nica, ca echipa să aibă cele mai bune condiţii. Ne pare rău că am construit o echipă, am avut o evoluţie mai mult decât remarcabilă în sezonul trecut când am încheiat campionatul pe locul doi, cu un nucleu de jucători cărora le mulţumim pentru implicarea şi înţelegerea de care au dat dovadă.” (Sursa: www.monitorulvn.ro)

Conform unor surse neoficiale, alte douã echipe din Seria I stau într-un picior. Cert este cã lucrurile nu sunt deloc îmbucurãtoare, dar ce este de fãcut?


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN FOTBAL

VIDEO / Vulturul...

Golul a doilea marcat de Tanasa in partida Vulturul Magiresti - CSM Moinesti 3-1

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
22         1 2 3
23 4 5 6 7 8 9 10
24 11 12 13 14 15 16 17
25 18 19 20 21 22 23 24
26 25 26 27 28 29 30  

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart