Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
18.06.2010 FOTBAL

Liber la vânzări!

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat introducerea unui articol în regulament care permite mutarea sediului unui club în altă localitate. Altfel spus, de acum încolo un club poate cumpăra locul altuia fără a avea probleme cu regulamentul. Acest articol este valabil timp de doi ani de zile, atât cât este estimat că va dura criza.

Decizia, neagreată de unii, încearcă să rezolve problemele cu care se va confrunta noua ediţie de campionat. Dacă la Liga a II-a sunt anunţate câteva formaţii care nu vor putea face faţă financiar cerinţelor, la Liga a III-a se prefigurează un adevărat dezastru. Prin această măsură se încearcă o asanare a fotbalului, astfel încât să se înscrie în campionat echipele care au o bază financiară solidă. De situaţie ar putea profita şi Sport Club Bacău care ar putea prinde un loc în Liga a II-a.

COMENTARII (1)

Dar nu loc direct in Liga I n-ati vrea???..... Eventual si intr-o cupa europeana.... Sunteti vai de capul vostru, n-ati fost in stare sa terminati un campionat de liga a II-a, dar aveti pretentii sa primiti cadou ceea ce altii au dobandit prin munca. Puneti mana si gasiti-va investitori seriosi, faceti-va echipa si apoi sperati la diviziile superioare!


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN FOTBAL

VIDEO / Vulturul...

Golul a doilea marcat de Tanasa in partida Vulturul Magiresti - CSM Moinesti 3-1

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
22           1 2
23 3 4 5 6 7 8 9
24 10 11 12 13 14 15 16
25 17 18 19 20 21 22 23
26 24 25 26 27 28 29 30

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart