Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
22.07.2009 AEROSTAR BACAU

Pepiniera Aerostar Bacãu

În ediţia de campionat 2008-2009, formaţia bãcãuanã Aerostar a terminat pe un onorabil loc 6 în clasament. A reuşit sã dea peste cap planurile multor echipe cu pretenţii, având în lot jucãtori nu foarte cunoscuţi.

     Foto 1

Au vrut în Liga a II-a, iar pentru acest lucru au apelat la doi tehnicieni,Ghiţã Poenaru şi Ioan Sdrobiş, care au fãcut treabã pe unde au fost. Au fost cooptaţi pe lângã echipã fotbalişti care au lãsat ceva urme prin Liga I. Cursaru, Geamãn, Apostol sau Codreanu sunt câteva nume ce pot fi date ca exemplu. Aveau ca obiectiv promovarea, dar s-au vãzut nevoiţi sã uite de acest lucru şi sã se axeze pe o politicã uitatã la noi în ţarã şi anume creşterea de jucãtori!
 
“Nu sunt bani pentru obiective mai îndrãzneţe, drept pentru care ne axãm pe creşterea de jucãtori şi orientarea lor cãtre un nivel superior faţã de Liga a III-a”, a declarat, pentru www.bacausport.ro, Valerian Voicu, preşedintele “aviatorilor”.
 

“Vrem sã ajutãm fotbalul, în special cel bãcãuan”!

În ultimul timp, o serie de jucãtori ce au activat sub tricoul celor de la Aerostar au luat calea altor echipe.
Este vorba despre Adãscãliţei, Varea, Dutciuc şi Petrea, care au luat calea echipei fanion a oraşului.
Alţi doi “aviatori”, Herciu Rãzvan(15 ani) şi Gheorghe Ramon(14 ani), au fost selectaţi dintre cei 160 participanţi la selecţia “Vreau sã fiu Mare” pentru a participa la programul Şcolii de Fotbal “Gicã Popescu”.
Mãdãlin Munteanu (19 ani) şi Andrei Dubei(component al lotului naţional de juniori U17) au luat calea Vasluiului, alãturi de “pãrintele” Sdrobiş.
Despre cei doi Valerian Voicu a declarat: “Sunt jucãtori buni, iar noi am încercat sã le oferim un climat cât se poate de bun pentru a se dezvolta. Ce vor face mai departe depinde doar de ei.
Dacã Dubei e încã fraged pentru a face pasul cãtre prima echipã, la cei 17 ani ai sãi, la Munteanu lucrurile stau altfel. Are potenţial şi poate face faţã unui nivel superior. Este un jucãtor imprevizibil, are tehnicã, însã mai are de lucrat la partea fizicã”
 
Surprinzãtoare în amicale!
Chiar dacã au rãmas fãrã o serie de jucãtori de bazã, Aerostar Bacãu nu simte acest lucru, drept dovadã este faptul cã au remizat, 1-1, cu douã dintre formaţiile eşalonului secund (Cetatea Suceava şi FC Botoşani)
Antrenorii Ghiţã Ghitic şi Vali Cioancã au gãsit metodele necesare pentru ca jucãtorii sã dea randament maxim, chiar dacã au avut în faţã adversari mai bine cotaţi.
 
“ Sunt tineri, dornici de rezultate, cu o putere de muncã extraordinarã lucru ce poate fi benefic pentru ei!Dacã sunt şi serioşi treaba o sã fie bunã, iar cele douã rezultate confirmã în mare parte cã au înţeles acest lucru”, a încheiat Voicu. 
(Diana Pãduraru)

COMENTARII (2)

De raz pe 22.07.2009 la 00:55

Baiatul de la trial, Gandulescu a ramas tot la Aerostar?pacat ca nu l-a luat fcm-ul era un junior bun, avea viteza! este laudabil ceea ce se vrea la Aerostar, dar cat va mai merge, pentru ca nimeni nu mai baga banmi aiurea si pe criza asta!

superb materialul...felicitari;)


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN AEROSTAR BACAU

Aerostar Bacau - AFC...

Aerostar este la prima victorie in aceasta editie de campionat.

Aerostar Bacău -...

Aerostar Bacău a trecut cu emoțiile penaltyurilor în faza următoare a Cupei României.

VIDEO / Dobarceanu...

Golul a fost reusit in amicalul cu Ceahlaul II P. Neamt.

VIDEO / Gol de...

Jucatorul Aerostarului, Vasile Dobarceanu, a reusit un gol extraordinar in partida de campionat cu Petrotub Roman.

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
35             1
36 2 3 4 5 6 7 8
37 9 10 11 12 13 14 15
38 16 17 18 19 20 21 22
39 23 24 25 26 27 28 29
40 30            

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart