Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
Fotbal

Cupa României/ FC Willy-Aerostar

Federaţia Română de Fotbal a stabilit programul fazei I a Cupei României, ediţia 2009-2010. Toate meciurile din această fază a competiţiei se vor desfăşura pe 15 iulie, de la ora 17:30.

Willy Bacău Aerostar Bacău 

FCM 2 Bacău CFR Paşcani ( Iași )

Willy 2 Bacău Pambac Bacău 

Conform Art.47.13 din ROAF, echipele din Liga a 3-a sunt obligate să folosească jucători juniori numai dacă joacă cu echipe din aceeaşi categorie competiţională.

Toate echipele participante în faza I au dreptul să efectueze maxim 4 înlocuiri de jucători.

Jocurile sunt programate să se desfăşoare în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, primele echipe fiind organizatoare. 

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare din punctul de pedeapsă.

Conform Art.32.13 din ROAF, echipele programate în Cupa României nu pot renunţa la jocuri, sub sancţiunea eliminării lor din campionatul în care participă. 

Cluburile cu mai multe echipe trebuie să ţină cont de prevederile Art.21.7 din ROAF.

FRF, prin CCA, va delega arbitri şi arbitri asistenţi pentru fiecare joc, al patrulea oficial urmând a fi desemnat de AJF pe teritoriul căreia se desfaşoară jocul. Baremurile de arbitraj pentru jocurile din faza I vor fi cele corespunzătoare Ligii a 3-a. 

AJF, respectiv AMFB, sunt obligate să comunice prin fax (021/302.91.93) pâna la data de 20.07.2009, rezultatele jocurilor din faza I.

Faza a II-a a Cupei României-Timişoreana, la care vor participa 70 de echipe câştigătoare ale jocurilor din faza I şi celelalte 10 echipe din Liga a 3-a, în total 80 de echipe, este programată să aibă loc la data de 29.07.2009.Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart