Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
29.06.2009 FOTBAL

Etapã nebunã în Seria de EST!

Chiar dacã finalul bãtea la poartã, iar atmosfera putea fi una destinsã cu miros de vacanţã treburile au stat altfel pe terenurile din Liga a V-a.

     Foto 1

Meciuri crâncene şi frumoase, accidentãri, dar şi o mare surprizã a oferit aceastã ultimã etapã.
Cel mai disputat meci a fost cel dintre promovata AS Filipeşti şi Voinţa Gîrleni. Cele douã echipe au demonstrate mult fair-play competiţiei, practicând un joc destul de frumos şi pe vitezã, ceea ce a plãcut publicului, destul de numeros. Cei din Gîrleni, dupã cum le este tradiţia, au fost însoţiti de aproximativ 50 de suporteri care s-au bucurat şi au aplaudat fiecare fazã creatã de favoriţii lor. Nu s-au abţinut nici de la reproşurile ortodoxe sau mai puţin ortdoxe la adresa brigãzii de arbitraj, însã fãrã a declanşã vreun scandal, ca cel din meciul trecut de pe acelaşi teren. Gazdele au fost la înãlţime şi ele, încurajându-şi oamenii de pe teren, iar uneori n-au ezitat sã rãspundã provocãrilor suporterilor din Gîrleni, de altfel foarte tensionaţi de miza partidei.
Cei prezenţi la teren au putut vedea goluri care mai de care mai spectaculoase.
Oaspeţii au deschis scorul destul de rapid, în minutul 7, dupã ce jucãtorul Gîrleniului, Marcel Zediu, l-a executat cu un şut de la 20 m pe Bogdan Manoilã, portarul celor de la Filipeşti, spre deliciul propriilor suporteri. Gazdele au ripostat prin Lucian Bîşcã, cel care a transformat o loviturã liberã impecabil, aducând egalarea(’13). Şase minute mai târziu, acelaşi Bîşcã duce scorul la 2-1, dupã o acţiune creatã destul de bine de ai sãi colegi.
Meciul avea vitezã, se juca pe contre, iar numeroasele accidentãri atesta îndârjirea cu care se juca pe teren.
În minutul 26, Marcel Zediu driblezã treu jucãtori de la Filipeşti, pãtrunde în careu şi restabileşte egalitatea, 2-2. Gazdele fac schimbãri în aşezarea de pe teren, iar acest lucru s-a vãzut cu zece minute înainte de fluierul de final al primei reprize, când Alin Matei îl executã cu un şut direct în vinclu pe Ştefan Bortoş, omul dintre buturile oaspeţilor.
In partea a doua treburile au stat la fel. Minge curgea cu repeziciune de la o poartã la alta, numai cã cei din Filipeşti au reuşit sã mai strãpungã de douã ori poarta adversarilor, prin superbul gol al lui Matei(’65) şi prin finalizarea destul de frumoasã a lui Marius Mãrghinici(’80).
 
“Momente de panicã, la Bãlcescu”
Ocupanta locului secund, AS Iteşti, n-a avut viaţã uşoarã pe terenul echipei Viitorul din comuna Nicolae Bãlcescu, chiar dacã a condus cu 2-0. Aproape de minutul 40, unul dintre jucãtorii gazdelor i-a aplicat, din neglijenţã, un procedeu demn de K1 jucãtorului Cristi Bracãu, trimiţându-l direct la spital.
În inferioritate numericã cei din Bãlcescu au reuşit sã micşoreze diferenţa,2-1, dar locurile ocupate de cele douã formaţii în clasament şi-au spus cuvântul, iar oaspeţii au mai punctat încã odatã, lucru ce a mai taiat din elanul tinerilor jucãtori ai formaţiei gazdã. Golul de 3-2 a contat mai mult pentru spectatorii prezenţi la teren, care şi-au luat rãmãs bun de la acest sezon.
 
Rezultat bombã, la Corbasca!
Nu ştim dacã se aştepta cineva ca ultima clasatã sã reuşeascã sã obţinã prima lor victorie în ultima etapã din aceastã ediţie de campionat, poate doar cel mai înverşunat suporter al lor.
Chiar dacã mulţi considerã poziţionarea pe ultima treaptã a competiţiei un lucru cu care nu se pot mândri, cei din Corbasca au o altã viziune asupra acestui fapt. Pentru ei fotbalul e o placere şi sunt conştienţi cã la acest nivel miza mai mare decât pasiunea nu existã.
Inedit este faptul cã aceastã echipã poate concura fãrã probleme la titlul de cea mai fair-play echipã, primind în decursul acestui sezon doar 3 cartonaşe galbene.
Bucuria lor cea mai mare s-a produs ieri, în ultima etapã, când au simţit gustul victoriei. Au învins cu scorul de 4-1 formaţia AS Mãgura.


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN FOTBAL

VIDEO / Vulturul...

Golul a doilea marcat de Tanasa in partida Vulturul Magiresti - CSM Moinesti 3-1

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
35             1
36 2 3 4 5 6 7 8
37 9 10 11 12 13 14 15
38 16 17 18 19 20 21 22
39 23 24 25 26 27 28 29
40 30            

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart