Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
SPECIAL

Athletic Dãrmaneşti, schimb de experineţã cu Athletic Bilbao!

În perioada 21-28 februarie 2009, la invitaţia clubului şi fundaţiei Atheltic Bilbao, o delegaţie a echipei din liga a IV-a, AS Athletic Dãrmaneşti, se va deplasa la Bilbao, pentru a participa la un schimb de experienţã pe teme fotbalistice.

Întâlnirea a fost mijlocitã de cãtre reprezentatntul clubului dãrmaneştean şi unul din fondatorii echipei, vicepreşedintele Paul Gabriel Bobe, care îşi desfãsoarã activitatea ca arbitru de fotbal în ţara bascilor.

Delegaţia echipei AS Athletic Dãrmãneşti va fi formatã din antrenorul principal al echipei, Ionuţ Corban, şi din unul din jucãtorii de bazã, Marian Nistor.
Costurile vor fi suportate de cãtre fundaţia "ONG Gernika Gogoratuz & RED BILGUNE"
Agenda cuprinde participarea la o conferinţa, unde vor fi prezenţi şi partenerii din diverse ţãri ai fundaţiei “ATHLETIC CLUB BILBAO”, vizitarea bazei de antrenament atuturor echipelor de fotbal ce aparţin clubului din Primera Division, începând de la grupele de copii şi juniori pânã la echipa de seniori, vizitarea stadionului “SAN MAMES” şi, eventual, asistarea la o partidã a clubului basc.

Delegaţia românã va duce în Spania diverse materiale publicitare ale echipei Athletic, înregistrãri de la diverse partide, dovadã a parteneriatului celor douã grupãri, precum şi o invitaţie a primarului oraşului Dãrmãneşti, Constantin Spiridon, ca reprezentanţi ai clubului spaniol sã facã o vizitã în oraşul de pe Valea Uzului!
Proiectul vizeazã dezvoltarea colaborãrii şi la nivelul altor ramuri sportive şi o apropire în mai multe domenii între Consiliul Local Dãrmãneşti şi administraţia din regiunea Bilbao-Gernika.

Aceste informaţii au fost posibile cu sprijinul preşedintelui executiv, Ciprian Dumea!

PARTENERI:  ONG Gernika Gogoratuz & RED BILGUNE(GERNIKA GOGORATUZ, GERNIKATIK MUNDURA &  IDEASUR)Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart