Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
13.02.2009 SPECIAL

Athletic Dãrmaneşti, schimb de experineţã cu Athletic Bilbao!

În perioada 21-28 februarie 2009, la invitaţia clubului şi fundaţiei Atheltic Bilbao, o delegaţie a echipei din liga a IV-a, AS Athletic Dãrmaneşti, se va deplasa la Bilbao, pentru a participa la un schimb de experienţã pe teme fotbalistice.

     Foto 1

Întâlnirea a fost mijlocitã de cãtre reprezentatntul clubului dãrmaneştean şi unul din fondatorii echipei, vicepreşedintele Paul Gabriel Bobe, care îşi desfãsoarã activitatea ca arbitru de fotbal în ţara bascilor.

Delegaţia echipei AS Athletic Dãrmãneşti va fi formatã din antrenorul principal al echipei, Ionuţ Corban, şi din unul din jucãtorii de bazã, Marian Nistor.
Costurile vor fi suportate de cãtre fundaţia "ONG Gernika Gogoratuz & RED BILGUNE"
Agenda cuprinde participarea la o conferinţa, unde vor fi prezenţi şi partenerii din diverse ţãri ai fundaţiei “ATHLETIC CLUB BILBAO”, vizitarea bazei de antrenament atuturor echipelor de fotbal ce aparţin clubului din Primera Division, începând de la grupele de copii şi juniori pânã la echipa de seniori, vizitarea stadionului “SAN MAMES” şi, eventual, asistarea la o partidã a clubului basc.

Delegaţia românã va duce în Spania diverse materiale publicitare ale echipei Athletic, înregistrãri de la diverse partide, dovadã a parteneriatului celor douã grupãri, precum şi o invitaţie a primarului oraşului Dãrmãneşti, Constantin Spiridon, ca reprezentanţi ai clubului spaniol sã facã o vizitã în oraşul de pe Valea Uzului!
Proiectul vizeazã dezvoltarea colaborãrii şi la nivelul altor ramuri sportive şi o apropire în mai multe domenii între Consiliul Local Dãrmãneşti şi administraţia din regiunea Bilbao-Gernika.

Aceste informaţii au fost posibile cu sprijinul preşedintelui executiv, Ciprian Dumea!

PARTENERI:  ONG Gernika Gogoratuz & RED BILGUNE(GERNIKA GOGORATUZ, GERNIKATIK MUNDURA &  IDEASUR)

COMENTARII (4)

De boby pe 14.02.2009 la 21:54

Pt. jiji ,pai te invit in Spania sa ma vezi arbitrand.E vreo problema ca sunt arbitru?Normal, nu trebuie sa-ti dau explicatii de cand arbitrez ,dar pt cultura ta generala, sunt arbitru 3 ani si ca sa ma laud, sunt foarte apreciat si am promovat in toti acesti ani. Ps: Nu stiu de cand ma numesti "ma",cumva s-au schimbat gradele in armata si eu nu stiu?

De jiji pe 14.02.2009 la 19:34

bine ma de fotabalist te-ai laudat ca ai fost,dar arbitru de cand mai esti?

De raven pe 14.02.2009 la 09:10

forza athletic.

De Boby pe 14.02.2009 la 00:25

Cei 2 reprezentanti ai clubului nostru au fost invitati de catre GERNIKA GOGORATUZ si cheltuielile sunt suportate de catre ei(bilete de avion,cazare,masa). Un alt lucru interesant este intalnirea ce o vom avea luni 23 feb la palatul IBAIGANE (BILBAO) si duminica 22 feb participarea la CARNAVALUL DIN MUNDAKA! Pe data de 26 vom prezenta toate materialele si experienta acumulata alaturi de cei de la ATHLETIC BILBAO.La sfarsit invitatii vor gusta din produsele traditionale romanesti(mici si bere CIUC). BOBY.


Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN SPECIAL

Scapa cine poate!

Final de luna martie extrem de agitat pentru sportul bacauan!

„Nicolas, prietenul...

Academia Fotbal Club Bacău este alături de Nicolas Gălățanu și de familia acestuia. Conducerea și antrenorii...

Februarie, termen...

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a declarat ca Bacaul ar putea gazdui un centru de excelenta daca exista trei...

FACEBOOK

 

CELE MAI COMENTATE

MECIURI

 • Aerostar Bacau
  Aerostar Bacau
 • 0:1
 • Foresta Suceava
  Foresta Suceava

04.10.2016 14:30

 Cupa Romaniei

PARIORI

Pariaza pe Bacau!

Cel mai bun site al pariorilor. Gasesti cotele dorite, inclusiv la Divizia B! Daca te simti inspirati, poti deveni tipster!

COMUNITATE

Intra in comunitatea suporterilor bacauani de pe MYSPORT

Ultradixi sau Allblack sint deja foarte cunoscuti pe singurul site din Romania cu continut creat 100% de useri! Pozele sau textele tale pot aparea pe www.bacausport.ro daca le pui tag Bacau

HANDBALVOLEI.RO

IASISPORT.RO

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
48             1
49 2 3 4 5 6 7 8
50 9 10 11 12 13 14 15
51 16 17 18 19 20 21 22
52 23 24 25 26 27 28 29
1 30 31          

SONDAJ

Considerati ca Bacaul mai are nevoie de fotbal?

 1. Da
 2. Nu 1. » rezultate
 2. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV

Contact

Scrie-ne la contact_bacausport@yahoo.com în orice problemă legată de sportul băcăuan!Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart